OFFICIËLE DEALER VAN JPD

Koivoer

Wij zijn officiële dealer van JPD-Koivoer. Hieronder vind je de uitleg van de diverse soorten voer die zij produceren. Natuurlijk is persoonlijk advies ook altijd mogelijk.

Yamato is een zeer uitgebalanceerd kleur versterkend voer, gemaakt van zuiver
natuurlijke ingrediënten. Dit oorspronkelijk in Japan geproduceerde voer is zeer populair, vanwege de enorm goede prijs kwaliteitsverhouding.

Verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg verpakkingen.

Fujiyama is samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten om gezonde Koi te houden. Het volledig natuurlijke voedsel bevat geen kunstmatige kleurstoffen.

Verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg verpakkingen.

Shori is een Koivoer dat unieke ingrediënten bevat die de opname van voedingsstoffen bevorderen en daardoor groei, kleur en weerstand versterken. Shori bevat onder andere twee soorten pro-biotics Een bijkomend effect is dat de waterkwaliteit sterk wordt bevorderd door de betere opname van eiwitten.

Verkrijgbaar in 10 kg verpakkingen.

Fujizakura is een hoogwaardig Koivoer die het
immuniteitssysteem versterkt en de slijmhuid verdikken. Door het totale hoogwaardige samenstelling mag men Fujizakura het best verkrijgbare product noemen.
 
Verkrijgbaar in 10 kg verpakkingen.
Fuyufuji is speciaal voor de koudere periodes en bevat een verhoogde hoeveelheid speciale wheat germ. Fuyufuji laat de vissen in de winter doorgroeien en het voer is licht verteerbaar.

Verkrijgbaar in 10 kg verpakkingen.